Felhívás rövidfilmes projektre!

Magyar rövidfilmes projekteket is várnak a Clermont-Ferrand-i Euro Connection koprodukciós vásárra. A magyar jelentkezéseket a Daazo közvetíti. 2016 februárjában, a Clermont-Ferrand-i rövidfilmfesztivállal egy időben megint megrendezik az Euro Connectiont, az európai rövidfilmes koprodukciós vásárt. Az Euro Connectionre való jelentkezést 23 országban hirdetik meg, és ismét várnak magyar projekteket is – a magyar jelentkezők a Daazón keresztül nyújthatják be nevezésüket.

Olyan rövidfilmes (40 percesnél rövidebb animációs, élőszereplős vagy dokumentumfilmes) projekteket várnak, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: már rendelkeznek részleges támogatással, producerük európai koprodukcióban gondolkodik, és forgatásuk 2016. május után kezdődik.

Jelentkezési határidő: 2015. október 23.

A Euro Connection zsűrije által kiválasztott projekt producere meghívást kap Clermont-Ferrand-ba 2016 február elején (a Euro Connection programjai február 9–10-én lesznek),  részt vehet a filmfesztiválon és vásáron – a 4 éjszakás szállást, utazást (160 euróig), valamint az akkreditáció költségeit a Euro Connection fedezi.

Jelentkezni a Euro Connection honlapján található letölthető kérdőívek kitöltésével lehet: az  info@daazo.com és a zsuzsanna.brasher@daazo.com címen várjuk a nevezéseket.

Kategória: Hírek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.