Mit nézzünk ma a tévében? – Vasárnap

Mivel állítólag hamisítatlan nyári idő lesz, senki nem néz ma tévét. Ha esetleg a délután mégis belelépnénk a strandon egy gondatlanul eldobott sörösüveg éles szélű cserepeibe, akkor nincs más választásunk, mint az m2-n 19.30-tól bekötözött lábbal megnézni Mézga Aladár egyik utazását, ma éppen a Dilibolygóra. Vicces lesz. (Képünkön maga, a Mester látható, egy másik projektjében.)

Nyolctól szabadfoglalkozás, kattintgassunk össze-vissza nyugodtan, de kilencre (21.00) feltétlen érjünk a Dunára, ahol a leghíresebb magyarról láthatunk egy román-francia-osztrák-német dokumentumfilmet Lugosi Béla, a bukott vámpír címmel. Izgalmas lesz.

Ahogy vége a Béla bácsiról megemlékező műsornak, 22.00-kor a Viasat3 elkezdi (úgy hirdetik, reklám nélkül) a Porsche-tolvajok című krimit vetíteni, melyben pl. D.B. Sweeneyt, Charlie Sheent és Randy Quaidet nézhetjük meg egyik első szerepükben. Első látásra talán ábécé-végi kategóriás szemétnek tűnik ez az 1987-es film, valójában azonban egy igen tisztességes krimi, melynek mélyebb tartalmai sem tompítják az izgalmakat. Ezenkívül sok-sok, ma már oldtimernek számító szép autót is láthat a filmben, aki esetleg az effélékre gerjed.

Aztán gyors körkapcsolás, majd szépen belealudhatunk a már ezerszer látott Amerikai szépségbe (ha mégsem, akkor tv2, 23.55), hogy álmainkban harmatos füvű réteken szökelljünk, feledve a gézpólyában lüktető lábunkat.

Persze, ezt a szörfprogramot megejthetjük akkor is, ha semmilyen baleset nem történt velünk, egyszerűen csak semmi kedvünk nincs tömött teraszokon, romkocsmákban órákat várni egy nyamvadt pohár sörre.

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.