Mit nézzünk ma a tévében? – Szombat

Szóval, nem könnyű megúszni az olimpiázást. Ha egyszerűen kihagyjuk életünkből a tévézést, akkor sem: minden, értsd, MINDEN kocsmában kivetítő, de legalábbis benga nagy tévén tolják arcunkba az aktuális vizuális gumicsontot. Ha otthon maradunk, akkor meg a meleg miatt muszáj ablakot nyitnunk, a szomszédban azonban minimum egy helyen lakik süket magyar sportrajongó, aki ordítva nézi még az amúgy tökéletesen érdektelen női gyeplabdázás selejtezőit is… m1, m2 – olimpia, ám a Duna még ennek is alá tud licitálni: magyar NBI-es focimeccsel, illetve Anna-bállal. Rettenetesek amúgy az új logók. Majdnem annyira gagyik, mint Danny Boyle nemtudomhánymilliárdos megnyitó ünnepélye volt tegnap Londonban. Még jó, hogy az új közszolgálati logók annál azért olcsóbbak voltak, ha nem is sokkal…

Bakancslista (Cool, 19.10) – Jack és Morgan. Mese, habbal.

Az eltakarítónő (Story4, 20.10) – Morbid humorú, de igen szerethető angol vígjáték, meghökkentő szereposztással (lásd a képen).

Egy asszony illata (Story4, 22.00) – Al Pacino híres Oscar-díjas alakítása (de Vittorio Gassman jobb volt ugyanebben… 🙂 ). Amúgy, a ma esti másik Al Pacino-filmet, ha valaki véletlenül belefutna, nyugodtan ki is hagyhatja: igen gyenge eresztés a S1mone.

S hogy az éjszaka -a jelzett körülmények ellenére is- balzsamos legyen: Corelli kapitány mandolinja (film+, 23.10) – Kefalónia, vastagon adagolt görögös romantika. Penelope Cruz görögebb még Irene Papasnál is.

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.