Mit nézzünk ma a tévében? – Szombat

A nép mulat, esetleg kiccilagokat néz és esemesez. Esetleg megnéz egy Családi űrutazást (m2, 20.30), amiben egy Farmer nevű farmer (Billy Bob Thornton), a hajdani ex-űrhajósjelölt, a pajtában összetákol egy űrhajót, és saját, külön bejáratú űrutazást tervez hathatós családi támogatással (lásd a képet). Nem scifi, dráma. Drámácska.

Leragadhatunk a Viasat3-on, ahol, miután nem néztük meg a Le a fejjel című nézhetetlen gagyit, belepillantunk 75-szörre a Jackie Brownba (21.00) és benne ragadunk, majd megtaláljuk 83-jára az Elveszett jelentést (0.00) is.

Esetleg belerohanhatunk az éjszakába, szintén nem először, az Éjszakai rohanásban, Robert De Niróval (dörzsölt zsaru) és Charles Grodinnal (a maffia könyvelője), akik kényszerű közösségben esnek s kelnek, valamint zuhannak egyik kalandból a másikba. Megbilincseltek 2 (vagy 3). (Universal Channel, 21.00)

Az este legjobb, de mindenképpen legérdekesebb filmje már holnapra van száműzve, ráadásul (az amúgy jogosan odabiggyesztett) Befejezetlen! címkével ellátva, hogy még véletlenül se nézzen bele senki sem (hiszen ki akar amúgy a félkész filmet megnézni?). A California Dreamin’ ennek ellenére abszolúte nézhető film, sőt! De ezt itt mondom, bővebben. (Duna, 0.45 – 149 perc!… Hát nóóórmális?!)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.