Mit nézzünk ma a tévében? – Szombat

Este kilencig szokásosan semmi, ekkor megnézhetjük a Duna II-n Andy Garciával az El Tropicót, ami éppen elmegy, ha nincs más… Én mondjuk tuti a Riddicket nézném már akkor a tv2-n, tíz perccel később kezdődik (21.10). A Sötétség krónikája bár alapvetően baromság, mégis van valami határozott sármja. Vin Diesel, ugye… (a képen)

22.45-kor a Dunán majdnem Shakespeare-korabeli Nőies játékokat csodálhatunk meg, melyben férfiak öltöznek női ruhába a kor színjátszási szokásai okán, és pazar meg színpompás is lesz itt minden nyilván. Nem láttam még ezt, de Richard Eyre csinált már életében jó filmet, így a remény él.

De van 21.45-től egy Robert Redford-filmünk is az m2-n, melyben lesznek lovak, szélfútta szőke fürtök, kockásingek és vidéki idill, sajnos Jennifer Lopez is. A Befejezetlen élet amolyan romantikus dráma, mely olykor bizony átcsusszan a giccsbe – viszont szombat este talán még belefér… Ajánlanám még közvetlen ezután az Edward Nortonos Színes fátylat, de az sajnos már annyira nyálas, hogy talán hagyjuk is. Mára ennyi.

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Mit nézzünk ma a tévében? – Szombat bejegyzéshez

  1. Riddick: valahol megvan az, hogy láttam, de az égegyadta világon semmire nem emlékszem belőle, még csak halvány emlékfoszlányok szintjén sem. Majd még eldöntöm, hogy ez tulajdonképpen óva intő jel vagy csak szimplán ennyire lyukas az agyam.

  2. ChrisDry szerint:

    A Színes fátyol könyvben jó, a filmben tényleg elment hatásvadász/érzelgősség felé.
    Aki nem látta a régi filmet a Vérbeli hajszát az könnyed kikapcsolódásnak ajánlom a Filmmúzeumon ma 15:35 kor. (Anno gyerekkoromban tetszett, azóta nem láttam.)

  3. _DelMare_ szerint:

    én korteskednék kicsit a fátyol mellett. aki alapvetően nem iszonyodik a romantikus drámáktól, az simán bevállalhatja. plusz Watts és Norton is jó benne.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.