Mit nézzünk ma a tévében? – Péntek

Este tízig semmi, megasztár, NCISCIASCI, és a többi baromság. Az m2-n viszont ekkor kezdődik a Tulpan című német-kazah-lengyel-orosz-svájci koprokdukcióban készült filmvígjáték, amit már csak internacionalista volta is kellően érdekessé tesz. A történet annyi, hogy egy kazah birkapásztor nősülni szeretne, azonban ebben igencsak zavaró tényezőként hat nagy és elálló két füle. Must see! (kép)

Akinek ez nem megfelelő választás, az magára vessen. Bár fél órával korábban, 21.35-kor az m1 egy Peter Falk-filmet ad, a Viharos vakációt, ami nem Columbo-epizód, hanem dráma. Péter bácsi (aki, amúgy, magyar, Falk Miksa kései rokona) ezúttal egy nyugdíjas vegyesboltos alakít, ami nem baj, csak éppen a filmnek van valami ótvar szentimentális szaga, így ráérzés-szerűen. De lehet, hogy tévedek.

A tv6 péntek esti oldszkúl-horror sorozatában a Dühöngő majom lesz (22.00-tól), ami olasz gyártású, tehát minden bizonnyal igen vicces lesz. Egy tudós agresszivitást serkentő szerrel kísérletezik egy majmon, ami nyilván elszabadul, stb., stb. Láttuk már. Mint ahogy láttunk már lövészárokban szopó katonákat is a háborúban: Az árok (Duna, 23.15).

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. ChrisDry szerint:

    Tulpan 7/10 tényleg jó volt, olyan, mint a pityergő teve és a The Cave of the Yellow Dog, én valamiért szeretem az efféle filmeket

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.