Mit nézzünk ma a tévében? – Péntek

Szörnyűséges egy péntek este lesz ez a mai a tévé előtt, immár szokásosan. A Kémjátszmát (tv2, 21.00) láttuk már sokszor, ahogy Brad Pitt Robert Redforddal kvaterkázik az Astoriával srévizavé szemben lévő tetőteraszon, úgyhogy katt tovább.

Törjön ki a frász!– na ezzel a filmmel már közeledünk a napi szörnyűségekhez. Peter “Hobbit” Jackson korai, (még) szellemes filmje azért nem véletlenül kapott vígjáték műfaji megjelölést, hiszen csak egy picivel rémisztőbb a hasonló témájú Szellemirtóknak, ami azért gyerekmese, valljuk be. (Viasat3, 21.10)

A Démonok 2.-vel már viszont helyben is vagyunk. Lamberto Bava és Dario Argento múlt heti “remekművének” második részében még több, még undorítóbb és még szörnyűségesebb trancsírfejek masíroznak szerte s szana. Figyelj a képernyőre! 🙂 (kép) (Viasat6, 22.00)

Az Omen 2. viszont már tényleg egy igazi horrorklasszikus (második része), ezúttal nem az olasz zombihorrorokból, hanem a misztikus, antikrisztusos angolszász vonulatból, s mint ilyen, inkább a thrillerhez áll közelebb. Damien már 13 éves, nő, növekszik. (Filmmúzeum, 23.00)

Hát, ilyen nap ez a mai…

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.