Mit nézzünk ma a tévében? – Csütörtök

A kiskirályin este 9-kor kezdődő western valamiért nem hoz tűzbe, pedig a Kirekesztve című filmre 9/10-et kalapolt össze a port.hu 19 kattintóembere, ami nem kevés, valamint a főszerepben az általam amúgy igen kedvelt Naomi Watts alakít -gondolom, drámaian-, a nemrég a bulvárhírekből széles körben is megismert Carradine-okkal (David és Keith) együtt. A film hívószavai a leírásból: fegyverpárbaj, sebesülés, igaz szerelem, vallási hevület.

Komoly (és egyben vicces) alternatívája van ennek az előbbi filmnek, hiszen a filmmeg tévé ugyanekkor az Aranyeső Yuccában című Bud Spencer-féle westernbe kezd, melyben ugyan biztosan nem lesz dráma, se igaz szerelem, vallásos hevület pedig egészen biztosan nem, ellenben súlyos parasztlengők minden bizonnyal akadnak majd, szép számmal.

Előtte, 20.30-tól még bőven (illetve inkább szűken) megnézhetjük Keith Floyd bácsi Olaszországi kalandjainak első részét, a Dunán. Floyd, akiről ugyan zenekart nem neveztek el, tévészakácsnak az egyik legjobb volt, míg sajnálatosan el nem vitte a közelmúltban a Fekete Mosogató. Első olasz napján a következő összetevőkből főz: szardella, fehér szarvasgomba, frissen fogott sügér, kakas, marhaoldalas és -lábszár, ökörnyelv, disznófejhús, házikolbász, valamint fűszerek, olajok és bor. Sok jó olasz bor. (A képen a Mester látható.)

Amennyiben valami egzotikumra vágynánk a továbbiakban, Floyd bácsi után maradjunk a Dunán, ugyanis folytatódik a zeneháború, de most nem thai xilofonosok csapnak össze, hanem tangóharmonikások mérkőznek meg a kolumbiai illetőségű A tangóharmonikás angyal című zenés drámában. Hát, ebből még akármi is kisülhet.

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.