Mit nézzünk ma a tévében? – Kedd

Ünnepeljük meg Jancsó Miklós 90-ik szülinapját legismertebb filmjével, a Szegénylegényekkel! Jöjjön be! Menjen ki! Álljon oda! Menjen tovább! Jöjjön ide! (Duna, 21.00) Igen érdekes dimenziókba kerülhetünk azonban, ha e filmet munkaidőben, az irodában nézzük meg, hiszen ezt is megtehetjük, amennyiben nincs letiltva a youtube:

Folytatódik aztán az AXN-en (22.00) a Kenneth Branagh főszereplésével készült svéd agro-krimi minisorozat, a Wallander, ami ma be is fejeződik. Aki most akar bekapcsolódni, megteheti: annyit kell tudni, hogy Wallander (Branagh) a svéd rendőrség nyomozója, öntörvényű, karakán, ám nem minden kétely nélküli, (haha hamleti) tépelődő faszi, aki egy brutális gyilkosságban nyomoz, melynek során rasszizmus is felmerül indítékként, aztán Wallander lelőtt valakit, ami miatt ki akar lépni a rendőrség kötelékéből. Skandináv ritmusok, mélabú és brutália.

A Közelebb (Closer) nagy siker és nagy botrány volt annak idején az off-off-Broadway és a off-off-Soho színpadain, a négyszereplős kamaradrámából aztán Mike Nichols rendezett sokszor díjazott filmet. Nézhető is lett, elsősorban Natalie Portmannak, Clive Owennek, valamint Julia Robertsnek és Jude Lawnak köszönhetően. (FEM3, 22.15)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.