Mit nézzünk ma a tévében? – Szerda

Például, megnézhetjük Mel Gibsont még hamvas ifjúkorában, amikor még relatíve normális volt. Így játszott gügyét a Tim című ausztrál filmben, akibe szerelmes lesz (normális és nőnemű) munkaadója. Megható lesz és egy picit vicces is. (m2, 20.35)

A Veszedelmes viszonyok viszont ma mindent visz. A XIX. századi Choderlos de Laclos XVIII. századi pikáns története a rizsporos parókák, a telepacsulizott budoárok feslett világába kalauzol el, melyet Stephen Frears adekvát formában tár a nézők szeme elé. Michelle Pfeiffer, Glenn Close, Uma Thurman és John Malkovich (a képen), élete egyik legjobb alakításában, mint a megesett Valmont gróf. (Viasat3, 21.15)

Az elszánt diplomata sem rossz film, bár messze nem a legendás kémtörténet-szerző, John Le Carré legjobb sztorija. Tulajdonképpen inkább egy szerelemi történet a Rachel Weisz és Ralph Fiennes alakította karakterek között, mintsem politikai thriller, vagy más efféle, mint azt amúgy sejthetnők. (Duna, 21.30)

Ki-Be tawaret. (m1, 21.55) Én nem tenném.

Tökéletlen idők, vagyis inkább Dazed and Confused. Richard Linklater messze nem tökéletlen filmje a hetvenes évekről, a Led Zeppelinről és efféle link dolgokról. (film+, 22.45)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.