Mit nézzünk ma a tévében? – Szombat

Nyilván esélye sincs a Nagydumás kiscsajoknak a szúrós tekintetű Puzsér ellenében, én egy halvány igent mégis a csajok mellé szúrnék. Persze, semmi különös, ez a film is a buta-szőke-liba sztereotípiák ziccerét használja ki, azonban ezt viszonylag friss humorral teszi és látható benne Dakota Fanning (meg a szőke Brittany Murphy). Bővebben itt. (Viasat3, 19.10)

(Most látszik csak igazán a köztévék eszetlen átmosásának kára. Ilyenkor mindig volt valami nézhető film, vagy színházi konzerv valamelyik Dunán, azonban hetek óta sehol semmi, csak fideszseggnyaló lipityomfütty. Az m1 este nyolcas Helen Hunt-filmje pedig annyira gyenge, hogy nem ajánlom senkinek.)

A Tökéletes gyilkosság címében benne is van lényege. Michael Douglas őszülő halántékú gazdag playboy, elhanyagolt, ám gyönyörű és okos feleséggel (Gwyneth Paltrow), aki háttérbe szorítottságát egy idő után igencsak zokon veszi – lásd a film címét. Jó kis krimi-thriller, azonban ha egyszer láttuk, mindent láttunk belőle. (Viasat3, 21.00)

Copland – sokszor sugárzott, azonban igen remek zsarufilm, rengeteg hírességgel, az itt eléggé visszafogott arcjátékkal operáló Sylvester Stallonétól Robert De Niróig. (Story4, 22.35)

Kerülőutak – kellemes kis borozós-haveros kaliforniai roadmovie, harmincon felülieknek. (Nagyjából, mint a képen) Bővebben itt. (RTL, 23.30)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.