Apáim története – Pályázat értékes nyereményekért

apaimtortnete_plakatKét nagy sikerű rendezés után Sarah Polley, a Váratlan utazás sztárja élete legnagyobb kihívása elé nézett: nyomozásba kezdett, hogy a férfi, aki felnevelte, valóban a vér szerinti apja-e. A kutatómunka Polley számára is meglepő és az egész életét megváltoztató eredménnyel zárult, amit aztán velünk is megosztott Apáim története című filmjében.

A magyar mozikba február 27-én bemutatkozó alkotás különleges családi tabló, melyben Polley megkapó érzékenységgel, játékfilmes eszközökkel meséli el saját maga és családja fordulatokban gazdag életét. Az Apáim története magyarországi forgalmazója, a Mozinet úgy hiszi, Sarah Polley esete nem egyedülálló – mindenkinek van egy különleges története az apjáról, nevelőapjáról. A most meghirdetett pályázatban szeretnénk megismerni a magyarországi nézők apáikhoz fűződő élményeit: olyan írásokat várunk, melyek középpontjában az apa-gyerek kapcsolat áll.

A beküldött pályaművek felkerülnek az apaimtortenete.cafeblog.hu oldalra. A közönség által legjobbnak ítélt írásokat a Manna Szappan ajándékcsomagjaival és a Saxum Kiadó könyveivel jutalmazzák.

Apáim története: magyar feliratos mozielőzetes.

Kategória: Hírek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.