Mit nézzünk ma a tévében? – Szerda

A kínálat igencsak sovánka. Bár a Nevem: Senki még mindig kurva jó, épp’ a minap láttam negyvenedjére valahol. Még mindig nagyon szórakoztató, pedig én aztán végképp nem vagyok egy kifejezett Terence Hill-rajongó. Az égszínkék szemű bájgúnárnál azonban talán több köze van a film értékállóságához, hogy a film forgatókönyvírója és producere Sergio Leone volt. Aki, ugye aki. (RTL, 16.25)

A sárkány közbelép pedig egy másik megunhatatlan legenda. Bruce Lee kevés filmet csinált életében, ez az egyik közülük legismertebb. A TCM fogja vetíteni, nyilván angolul, 21.00-tól, de hát ebben a filmben úgysem a verbális narráció az érdekes…

Attól tartok viszont, hogy Boban, Marko, stb. Markovicékat unják már a tömegek (én legalábbis, nagyon), hiszen többet lépnek fel Magyarországon, mint odahaza, Szerbiában. Mindenesetre, ha valaki ma este feltétlenül umca-umcázni akar egy furcsa Rómeó és Júlia-történet keretében, akkor a Guca! lesz az ő választása a Duna tévén, 21.05-től. Kritika itt, ízelítő a gucai trombitafesztiválról, miheztartás végett, itt:

Közvetlen az umca-umca után egy érdekesnek tűnő francia fikciós dokumentumfilm lesz ugyanitt (tehát Duna, 22.35). A szerelem születéséből megtudhatjuk, mi zajlik le egy nő testében, ha szerelmes lesz… Hát, kíváncsian várom az élveboncolást.

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.