Mit nézzünk ma a tévében? – Péntek

A film+ ma este egy újabb scifi-horror klasszikusba kezd bele 21.00-tól a Predator első részével. Ezt a szériát ezután felejthetjük is, főleg, amikor összefonódik a megelőző Alienekkel, de ez az első rész azért még eléggé izgi. Arnold (aki később Kalifornia kormányzója lett), itt még sziklakemény kommandós, aki az Amazonas-menti dzsungelben szeretné dolgát intézni, de adódnak bizonyos “körülmények”. Ha valakit jó sorsa elvetett már valódi dzsungel-túrára, és netán megelőzően látta már e filmet, egy igen érdekes plusszal gazdagíthatja a túra élményanyagát, ha még nem jártunk ilyenen, akkor ez a film is szolgálhat, mintegy ízelítőül, mi vár ránk egy ilyen desztináció alkalmával. Ok. A rasztalien nélkül.

A Maradj! című, Ewan McGregor, Naomi Watts és Ryan Gosling által főszerepelt, és Marc Foster által rendezett nagyigényű thrillerről?, drámáról? annak idején ezt írtam. (FEM3, 22.10)

A mai napra is akad egy Csehov, ma A manó. A nyolcvanas évekbeli katonás előadást Zsámbéki Gábor rendezte, a szereposztás pedig szokásosan izmos. Szerebrjakov professzor Rajhona Ádám, fiatal, Jelena nevű felesége Udvaros Dorottya, valamint Csonka Ibolya, Szirtes Ági, Sinkó és még sokan mások. Vidéki birtok, távoli rokonok, vendégség, reménytelen szerelmek. (Duna2, 22.20)

A Szolid motorosok egy igen vicces film, mely talán nem túl ismert a nagyközönség körében, méltatlanul. A Szelíd motorosokhoz valójában csak annyi köze van, hogy Dennis Hopper szintén egy hippit alakít benne, partnere viszont ezúttal Kiefer Sutherland, aki egy ifjú, tiptop FBI-ügynök, kvázi Jack Bauer még próbaidősen (kép). Kiefernek valahogyan el kell szállítania egy tárgyalásra az idejétmúltan nonkonform hippit, aki ezt nagyon nem szeretné és ott tesz keresztbe az ügynek, ahol tud. Alkalom adódik, bőven. (Viasat3, 0.00)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Chrisdry szerint:

    A predátor 1 nem is volt olyan vészes, anno akkor ez ritka jó filmnek számított. 5/10. Maradj is egyszer nézhető, bár kiszámítható a színészi alakítások miatt 4/10. A csehov művek nem érdekelnek, a Szolíd motorosakat nem láttam, de nem is érdekel ilyen késői kezdéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.