Mit nézzünk ma a tévében? – Kedd

Itt a szibirják farkasordító hideg, ellendózisként elmehetünk Mery Streeppel és kis családjával egy kis raftingra, valahová a Sziklás-hegységbe. A meghökkentő szerepben feltűnő Streepnek a Veszélyes vizeken azonban egy veszélyes Kevin Baconnal is meg kell küzdenie. (m1, 20.15)

Almodóvar-rajongók megnézhetik az életszagú, harsány Volvert, egy csomó remek spanyol nővel (Filmmúzeum, 21.00), ezalatt (ha van két tévé a családban) a férfiak Schwarzeneggerrel tehetnek meg egy igen véres dzsungeltúrát a rasztalien Predator nyomában (film+, 21.00)

Az otthonülő bölcsészek, kékharisnyák, vájtszeműek, valamint a komoly filmrajongók A rajzoló szerződését (kép) választják. Greenaway karcos filmje a művész és művének áru(vá)válásáról, valamint ennek lehetetlenségéről szól (talán), burjánzó, zakatoló nu-barokk képekben és zenében (Michael Nyman). (Duna, 21.30)

Késő estére lágy hangú khayal-koncerttel úszhatunk bele az álomba: Khausiki Chakrabarty hindusztáni khayal énekes koncertje a mérhetetlenül gazdag indiai klasszikus zenébe enged bepillantást. (Duna, 23.20)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.