Mit nézzünk ma a tévében? – Szerda

Ahogy ez lenni szokott, szerdánként: valamelyik House-évad valamelyik része, vagy.

Időbűnök – ez egy viszonylag friss spanyol thriller, relatíve ismeretlen nevekkel. A néhány mondatban elmesélhető cselekmény azonban igen jól meg van kavarva  és írva, minek eredményeképpen ez a négyszereplős kamaradráma mindvégig feszült és meglepetésekkel teli. Nyilván nem kifejezetten közönségfilm ez, nem láthatunk benne szemkápráztató látványelemeket, akciókat, az egész film két ultramodern házban, valamint a köztük elterülő erdőben játszódik, azonban ha minimális toleranciával viszonyulunk olyan fantasztikus dolgok, mint az időutazás iránt, igen érdekes filmet láthatunk. (Duna, 21.00) Vagy.

A Magnum ereje a Filmmúzeumon, ugyanekkor. Még mindig Clint Eastwood a Piszkos Harry. Aztán.

Trisztán és Izolda – nagyot bukott ez a film a mozikban, azonban valószínűleg azért, mert mindenki az akkoriban megjelenő Gyűrűk urához hasonlította. Hasonlóan misztikus téma, ám kisebb porfellegek, ködök, csinnadratta. Korrekt film pedig ez (is). (Story4, 22.10)

Hülye címe miatt mindig kihagyom az Egy kosaras naplója című filmet, mivel azt hiszem, valóban egy kosarasról szól. Sportoló-életrajz, uncsi. Így nem tudom azt sem, hogy Leonardo Di Caprio (kép) mekkorát játszik megint a drogos utcagyerekből hírneves költővé (és sok minden mássá) vált Jim Carroll szerepében – hiszen őróla, nem pedig egy kosarasról szól ez a film. (Filmmúzeum, 23.10)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.