Mit nézzünk ma a tévében? – Szerda

Előtör a Felhők közül a nap, mintegy a valóságban, és képletesen is, hiszen ma megint tavasz van, és este pedig egy jó kis kémfilm vár ránk e címmel. Michael Douglas amerikai kémet játszik ebben a második világháborús történetben, akinek egy magasrangú náci tiszt (Liam Neeson) közelébe kellene férkőznie információszerzés céljából. Van még itt valami affér is egy bizonyos titkárnővel (Melanie Griffith), nyilván Michael majd elboldogul vele (szokása szerint) az íróasztalon. (film+, 21.00)

Annak idején teljesen véletlenül futottam bele ebbe a Torta című filmbe, de annyira tetszett, hogy külön posztoltam is róla. Angol krimi lesz és jó. Főszerepben a jelenlegi Bond, vagyis a baltaarcú, ám kisfiús mosolyú Daniel Craig, aki JÓ SZÍNÉSZ. (Ilyen arcok kopognak be a filmben, balról Craig 🙂 ) (FEM3, 21.00)

Tegnap is ajánlottam egy keleti fűszeres filmet (jó is volt), és mára is van egy, ezúttal Szerelemmel fűszerezve. Remélem, ez sem lesz rosszabb a tegnapinál, bár itt azért van némi Csokoládé-utánérzésem: ezúttal egy indiai fűszerárusnő főzi meg a balga amerikai pasikat. Aztán, Bazi nagy indiai lagzi? (Duna, 21.35)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.