Mit nézzünk ma a tévében? – Hétfő

Ma esti Olimpia-alternatívák: a mezzon (20.30-tól) például egész este Messiaen-fesztivált élvezhetnek a kortárs zene kedvelői az Alpokban fekvő Pays de la Meijéből. De nem kell megijedni, vannak filmek is… 🙂

Francois Ozon filmjeit alapvetően szeretem, ezt a mai Angel címűt (Viasat3, 21.20) viszont még nem láttam. Kosztümös, romantikus drámára van kilátás, de hogy azért valami stilisztikai csavar, valami pajzán fricska lesz benne, abban biztos vagyok. Nagyszerű színészeket láthatunk a filmben természetesen, például Charlotte Ramplingot, Sam Neillt vagy Michael Fassbendert (a képen az utóbbi látható a film címszereplőjével, Romola Garaival).

Magyar retró (Duna, 21.35), Papp Gábor Zsigmond múlt századi híradó-, és filmtekercsekből összeállított retróklipjeinek egy újabb variációja. Egy kicsi nosztalgia sosem árt, Kádár alatt minden jobb volt, 2.80-as kenyér, 1 forintos metró, satöbbi, satöbbi.

John Woo Ál/Arc című piffpuff-filmje (AXN, 22.00), John  Travoltával és Nicolas Cage-el, ha valami látványosságra vágynánk, mellőzve minden komolyabb agymunkát.

Valamiért sokszor előkerül mostanában a Huligánok című film (RTL, 23.10) az angol futballhuliganizmusról, ami nem baj, mert jó film. Bővebben róla itt.

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.