Játssz az Utóélet mobil applikációval!

Fantasztikus a hazai kritikai fogadtatása az Utóéletnek! Zomborácz Virág első játékfilmje több kritikus szerint az elmúlt évek legjobb magyar vígjátéka, és a közönség körében is rendkívüli a fogadtatása. Az első hétvége után máris 4494-en látták az Utóéletet, a vezető artmozikban kiemelkedően a legnézettebb volt a legújabb magyar film.

Elindult az Utóélet hivatalos mobil alkalmazása is, ami Androidos és iOS felhasználók számára egyaránt elérhető. A magyar filmek közül elsőként elérhető alkalmazás ismert játékok továbbfejlesztése.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goldposter.utoelet

iOS: https://itunes.apple.com/hu/app/utoelet/id914957701?ls=1&mt=8

A rendező, Zomborácz Virág pedig rendhagyó módon készséggel válaszol az Utóélettel kapcsolatos kérdésekre a http://ask.fm/utoelet oldalon.

A film a következő napokban a fővárosi Allee, Mammut, Művész, Puskin, Tabán, Toldi, Uránia, Westend mozikban, valamint vidéken Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Hévízen, Jászberényben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon Szombathelyen látható. A hónapban még a fővárosi Corvinban, Balatonfüreden, Berettyóújfalun, Gyöngyösön, Kaposváron, Miskolcon, Sárospatakon, Szekszárdon, Szentendrén, és Szigetszentmiklóson is vetítik Zomborácz filmjét.

Kategória: Hírek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.