Mit nézzünk ma a tévében? – Kedd

Itt van május elseje, elseje, énekszó és tánc köszöntse. Furcsa dolgok járhatnak az illetékesek fejében, mindenesetre, vagy már előre megitták a sörésvirslit. A Gettómilliomos, mint a nap tematikájához passzoló húzófilm? A munka, vagy ahogyan illene mondani, a munkás ünnepén? (Lásd a képet) A királyi tévén mindenesetre ezt így gondolják, hiszen kétszer is leadják ma este: az m1-en 20.10-től, az m2-n pedig 22.25-től. Bővebben a filmről itt. Nem mintha Ingmar Úrvacsorája passzolna, de OK, a klerikális felső-középosztály (valamint az értelmiség) is kapja meg mára  a magáét. (Duna, 20.20)

Alternatívának Emir Kusturica Az ígéret szép szó című agrogiccse igen gyenge eresztés. (Duna, 21.45) A Bakancslista már néhány fokkal jobb. (Cool, 20.55)

Megemlítem továbbá, hogy az AXN-en egy elég érdekes, az Amazonas őserdőjében játszódó, túlélős, enyhén misztikus kaland-sorozat indul, A folyó címmel. Én már láttam. (Első rész: AXN, 22.00)

Kategória: Tévé | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Mit nézzünk ma a tévében? – Kedd bejegyzéshez

  1. gazgyur szerint:

    Kedves Sándor!
    Nem tudom, hogy szükséged van-e időről időre arra, hogy megerősítsem (sítsük, néma-, ámde velem beszédes) társaimmal azt, hogy -és itt most egy sor dícsérő szavak, félmondatok következnek- IGEN HASZNOS, élvezetes, szellemes, okos, ironikus, önironikus, ökumenikus, a felej-csenelek útvesztőiben eligazítást nyújtó, az általad figyelemre méltónak vélt dolgokra figyelmet felhívó, tárgyszerű, mégis elfogult, mások által is csinosnak mondott, természetet, utazást, zenét kedvelő, korban hozzád illő ajánlásaidra SZÜKSÉG VAN. És akkor ilyenformán köszön … vége.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.